Ingezonden persbericht


-----------------
Zomerse avondwandelingen in De Kruidhof

In de maanden juli en augustus organiseert De Kruidhof in Buitenpost op een aantal maandagavonden avondwandelingen onder leiding van een gids. De rondleidingen bieden een unieke gelegenheid om kennis te maken met de bijzondere collecties kruiden en geneeskrachtige planten die De Kruidhof rijk is. Ervaren vrijwilligers leiden u rond en vertellen over de achtergronden van bijzondere plantennamen, leuke anekdotes, legendes over kruiden of een historisch verhaal, dat bij een bepaalde plant hoort. Iedere vrijwilliger geeft zijn of haar eigen accent aan de rondleiding. Zo'n wandeling is daarom iedere keer weer anders, maar steeds een verrijking voor iedere plantenliefhebber.

De maandagavondwandelingen beginnen om 19.00 uur en duren tot uiterlijk 20.30 uur. Deze zijn op 12 en 26 juli en op 9 en 23 augustus. U betaalt de gewone entreeprijs voor De Kruidhof, de rondleiding is gratis. Verder is er voor iedereen op de vrijdagmiddagen in juli een speciaal arrangement, de Afternoon Tea. Tegen een iets verhoogde entreeprijs krijgt u tussen 13.00 en 17.00 uur op vertoon van uw arrangementskaartje een kop thee of koffie met gebak van Talant. Na uw tocht door de zeventien thematuinen van De Kruidhof kunt u dus lekker nagenieten op het terras of in het tuincafé.

----------------------------
Kort bericht voor de Uitagenda:

Buitenpost:
Zomerse Kruidenwandeling op maandagavond
Met een gids door Botanische Tuin De Kruidhof in Buitenpost komt u veel te weten over allerlei planten. De rondleiding begint om 19.00 uur en is uiterlijk 20.30 uur afgelopen. U betaalt de normale entreeprijs voor De Kruidhof, inclusief de rondleiding. Voor informatie: www.dekruidhof.nl of (0511) 541 253. Data: 12 en 26 juli en 9 en 23 augustus.




Ingezonden persbericht