Ingezonden persbericht

Private banking Delta Lloyd Bank naar Bank Ten Cate & Cie

Delta Lloyd Bank

Amsterdam, 12 juli 2010

Delta Lloyd Bank Nederland heeft per 9 juli 2010 de private banking activiteiten overgedragen aan Bank ten Cate & Cie te Amsterdam. De reden hiervan is de eerder aangekondigde strategische heroriëntatie. Delta Lloyd Bank richt zich in Nederland meer op de retailmarkt en legt de focus op (bank)sparen en hypotheken. De dienstverlening private banking is daarmee ondergebracht bij een gespecialiseerde partij waar de belangen van de cliënten goed worden behartigd.

De beleggingsstijl en de professionaliteit zijn van doorslaggevend belang geweest voor de keuze van Bank ten Cate & Cie. Bank ten Cate & Cie hanteert overigens dezelfde condities voor vermogensbeheer als Delta Lloyd Bank. De effecten worden afgescheiden van het bankbedrijf bewaard bij Stichting Bank ten Cate & Cie Global Custody. Relaties behouden als aanspreekpunt hun persoonlijke accountmanagers, die meegaan naar Bank ten Cate & Cie.

Over Bank ten Cate & Cie

Bank ten Cate & Cie, opgericht in 1881, is een professionele en betrouwbare private bank met veel expertise in Vermogensbeheer en Vermogensadvies. De bank is volledig onafhankelijk en voert geen eigen huisbeleggingsproducten. Bank ten Cate & Cie staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank en de Autoriteit Financiële Markten en is ingeschreven bij het Dutch Securities Institute.

Over Delta Lloyd Bank

Delta Lloyd Bank biedt financiële producten en diensten aan in Nederland en België. De belangrijkste doelgroepen zijn particuliere cliënten, zelfstandigen en directeur-grootaandeelhouders. De dienstverlening heeft primair tot doel klanten te ondersteunen bij de opbouw en bescherming van hun vermogen. Delta Lloyd Bank is onderdeel van Delta Lloyd Groep, een complete financiële dienstverlener met een geschiedenis van tweehonderd jaar bewezen continuïteit en betrouwbaarheid.

Meer informatie is te vinden op www.deltalloydbank.nl en www.banktencate.nl