Fiets4daagse


De Groene Land Achmea Fiets 4Daagse wordt in 2010 gehouden van dinsdag 13 t/m vrijdag 16 juli.

Vier dagen fietsen in het mooiste stukje Nederland!

Wat beweegt ons tijdens de Drentse Fiets 4Daagse? Zin in vier dagen fietsen langs mooie routes en genieten van gastvrije ontvangsten en activiteiten onderweg? Dan is de 44ste Drentse Fiets 4Daagse, het gezelligste fietsevenement van Nederland, nét iets voor u!

De paden op de lanen in...
Vier dagen lang ontdekt u wat de fietsprovincie van Nederland u allemaal voor moois te bieden heeft: bossen, heidevelden, zandverstuivingen, schaapskuddes, prehistorische hunebedden, prachtige brinkdorpen met terrasjes en leuke winkeltjes, (dag)attracties en bezienswaardigheden. Plaatselijke verenigingen organiseren voor de deelnemers van de Fiets 4Daagse verrassende optredens langs de fietsroutes. Kortom, tijdens de Fiets 4Daagse kunt u lekker genieten!

De routes variërend van 30, 40 tot 100 km per dag vertrekken vanaf vaste startlocaties in Assen, Emmen, Hoogeveen, Meppel en Diever. Vier dagen op pad vanuit één uitvalsbasis èn elke dag een andere route fietsen! Een ideale manier om de omgeving van een startplaats te verkennen en contacten te leggen met medefietsers. Onderweg is er natuurlijk volop gelegenheid om van alles te ondernemen en te bekijken. Eén dagje meefietsen? Schrijft u zich dan in als dagdeelnemer aan de start, in de startplaats en de route van uw keuze. Voor wie eens iets anders wil tijdens de Drentse Fiets 4Daagse.

Sponsoren en partners

Ook meefietsen in 2010?
Schrijf je nu in!

De Fiets 4Daagse start maandag 12 juli.
Inschrijven via internet is mogelijk tot 15 juni 2010! Inschrijven