Gemeente Valkenswaard

over ontwerpbestemmingsplan 'Kerkakkerstraat'

Inloopavond over ontwerpbestemmingsplan 'Kerkakkerstraat'

Op dinsdag 13 juli organiseert de gemeente samen met projectontwikkelaar Ravensburgh een informatieavond over het ontwerpbestemmingsplan 'Kerkakkerstraat' voor omwonenden en andere belangstellenden. Het gaat om een herontwikkeling van het plangebied om de bouw van 37 grondgebonden woningen mogelijk te maken. De huidige bebouwing in het gebied bestaat uit een bedrijfsverzamelgebouw. Daarnaast is er een speelterrein en een bosperceeltje gelegen. De kaders voor de herontwikkeling zijn weergegeven in de vastgestelde gebiedsvisie. Om de gewenste (her)invulling van het gebied te kunnen realiseren, wordt een nieuw bestemmingsplan opgesteld.

Tijdens de informatieavond kunt u informatie krijgen over het bestemmingsplan en de verdere uitwerking daarvan. De avond heeft de opzet van een inloopavond en vindt plaats in café-zaal De Dommelstroom aan de Bergstraat 32 te Dommelen. Belangstellenden kunnen daar op 13 juli tussen 19.00 en 21.00 uur de plannen bekijken en hierover vragen stellen aan de projectleiders van de gemeente en Ravensburgh.

Terinzagelegging
Het ontwerpbestemmingsplan 'Kerkakkerstraat' ligt nog tot en met 11 augustus 2010 voor iedereen ter inzage in de informatiehoek in de hal van het gemeentehuis van Valkenswaard aan De Hofnar 15. De stukken liggen tevens ter inzage in de leeszaal van de openbare bibliotheek aan De Hofnar 12 en het dorpshuis in Borkel en Schaft, Dorpsstraat 55.

De stukken zijn ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.ruimtelijkeplannenvalkenswaard.nl.

Zienswijze
Tijdens de terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze naar voren te brengen bij de gemeenteraad aan de gemeente Valkenswaard, Postbus 10100, 5550 GA Valkenswaard. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Daarvoor kunt u telefonisch contact opnemen met het team Ruimtelijke ontwikkeling en economie, bereikbaar via telefoonnummer 040-2083678.