Provincie Limburg

Nieuws en persberichten

Aanleg middengeleider Cadier en Keer
Maandag 5 juli 2010 wordt gestart met voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn voor de aanleg van een middengeleider ter hoogte van de Kerkstraat in Cadier en Keer. Alléén op dinsdag 13 juli is de provinciale weg N278 ter plekke afgesloten. Volgens planning worden de werkzaamheden op vrijdag 16 juli 2010 afgerond.

De middengeleider wordt aangebracht om de oversteekbaarheid van voetgangers en fietsers op dit punt te verbeteren. Overstekende voetgangers en fietsers kunnen in twee etappes de weg oversteken.

Op dinsdag 13 juli 2010 zal de provinciale weg N278, Maastricht Vaals voor één dag ter hoogte van de Kerkstraat in Cadier en Keer worden afgesloten voor alle doorgaande verkeer richting Gulpen en richting Maastricht vanaf 07.00 uur tot uiterlijk 19.00 uur. Op deze dag wordt asfalt gefreest en wordt de geluidreducerende deklaag aangebracht vanaf de Kerkstraat (rondom de nieuw aangelegde middengeleider) tot aan de nieuwe zogeheten komremmer ter hoogte van het voetgangerstunneltje. Verkeer vanuit beide richtingen worden met borden omgeleid. De bussen van Veolia kunnen wel in beide richtingen het werkvak passeren en worden via verkeersregelaars begeleid.

2-7-2010 12:35