FloraHolland


13 juli Pre Ride-sponsorveiling in Venlo

(VENLO 8 juli 2010) - Op dinsdag 13 juli a.s. om 06.00 uur organiseert FloraHolland Venlo in de afmijnzaal een sponsorveiling ten bate van de Pre Ride. Dit is de allerlaatste keer dat in Venlo een goede doelenveiling zal plaatsvinden. Natuurlijk hopen we met deze veiling, die twee jaar geleden rond de Pre Ride in in Venlo voor het laatst georganiseerd werd, veel geld op te halen. Er worden producten geveild, maar ook enkele bijzondere voetbalgimmicks. Oud-doelman en international Hans van Breukelen heeft reeds toegezegd deze sponsorveiling van de partij te willen zijn om deze veiling mee te organiseren en tot een succes te maken.

Graag vragen we kwekers om voor deze veiling producten beschikbaar te stellen. Alle kwekers die producten beschikbaar stellen wordt de gelegenheid geboden op de foto te gaan met Hans van Breukelen die betreffende dinsdag. U dient dan wel die betreffende veildag bij de sponsoractie aanwezig te zijn. Maar ook kopers die deze veiling ondersteunen wordt de gelegenheid geboden met Hans op de foto te gaan. Bovendien maken alle kwekers die product beschikbaar stellen kans op een prachtige gesigneerde bal door voornoemde doelman.

Wilt u producten beschikbaar stellen voor deze sponsorveiling in Venlo, dan kunt u zich melden bij uw contactpersoon op FloraHolland Venlo.

U doet toch ook mee voor het goede doel?