Gemeente Loppersum

Uitreiking 10-badenkaarten

In aanloop naar de realisatie van een Centrum voor Jeugd en Gezin is er de afgelopen maanden in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL) een behoeftenonderzoek gehouden onder jeugdigen en hun ouders. Bij de start van het onderzoek is toegezegd dat onder de deelnemers van dit onderzoek een aantal 10-badenkaarten zou worden verloot.

Â

Op dinsdag 13 juli om 13.30 uur vindt de uitreiking van deze 10-badenkaarten plaats. Wethouder Hartman (portefeuille Jeugd) reikt deze prijzen uit namens de DAL gemeenten aan een aantal deelnemers van het onderzoek. Het betreft 10-badenkaarten voor de zwembaden Dubbelslag (Appingedam/Delzijl) en K.P. Zijlbad (Loppersum)

Â

Behoeftenonderzoek

Uit het behoeftenonderzoek moet blijken wat de jeugdigen en hun ouders in de DAL-gemeenten verwachten van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Na de zomervakantie zal het rapport klaar zijn en zullen de resultaten worden gepubliceerd. Alle gemeenten in Nederland zijn verplicht met ingang van 1 januari 2011 een Centrum voor Jeugd en Gezin te hebben.