ORANJE WK Rondvaart Amsterdam bij REDERIJ LOVERS

09/07/2010 12:40

Rederij Lovers BV

Rederij Lovers Vaart ORANJE!

Gisteren namiddag is bekend geworden dat Rederij LOVERS AMSTERDAM de "Oranje Huldiging" vaart verzorgt aanstaande dinsdag 13 juli 2010. Uiteraard is Rederij LOVERS zeer verguld met deze opdracht en zijn de medewerkers trots op hun bijdrage.

Samen met alle betrokken partijen onder coördinatie van de Gemeente Amsterdam, wordt alles gedaan om het team en de toeschouwers een fantastisch evenement aan te bieden.

Op dit moment vindt overleg plaats om het draaiboek optimaal in elkaar te steken. Daarbij moet de veiligheid op het water en voor omwonenden moet gewaarborgd blijven.

De versiering van de boten wordt verzorgd door Bloemenbureau HOLLAND.

Rederij LOVERS stelt 3 boten ter beschikking. De spelers van ORANJE en genodigden varen op onze BZN boten die gebruikt worden voor de "Hop-on-Hop-off" MUSEUMLIJN terwijl de pers in de derde boot, Pierre Janssen, volgt. Informatie over de boten vindt u op http://www.lovers.nl/nl/onze-vloot.

Uiteraard gaat Nederland winnen en vaart de stoet dinsdag door Amsterdam naar het Museumplein waar het feest in volle hevigheid kan losbarsten.

Rederij Lovers verzorgt al ruim 60 jaar rondvaarten en cruises door de Amsterdamse binnenwateren en is een van de grootste rederijen in Nederland. Jaarlijks vervoeren wij ruim 700.000 passagiers..





http://www.lovers.nl


Noot voor de redactie: