Gemeente Maasgouw


Oranje heeft zilver - Maasbracht trots op Van Bommel

Ter gelegenheid van het behalen van de tweede plaats van het Nederlands elftal tijdens het Werelkampioenschap in Zuid-Afrika, organiseren de Maasbrachtse ondernemers en horeca, samen met de gemeente Maasgouw, dinsdagavond 13 juli een feestavond op de Markt in Maasbracht.

Dit alles ter ere van oranje-speler Mark van Bommel, die afkomstig is uit Maasbracht en ook ere-burger is van de gemeente Maasgouw.

Het feestprogramma met tal van artiesten begint om 21.00 uur en duurt tot 24.00 uur. Mark van Bommel heeft toegezegd ook aanwezig te zijn op deze feestavond. Na de huldiging in Amsterdam komt hij zo snel mogelijk naar Maasbracht. Hoe laat dat is valt op dit moment niet te zeggen. Dat hangt onder meer af van het verloop van de activiteiten in Maasbracht.

De markt in Maasbracht is de lokatie voor de feestelijkheden. De Markt is vanaf 19.00 uur open. Het voorprogramma begint om 20.00 uur en het grote feestprogramma gaat om 21.00 uur van start.

De capaciteit van de Markt is beperkt en vol is vol. 3ML zendt de feestelijkheden live uit in de kernen Maasbracht, Linne, Stevensweert & Ohé & Laak.

Publiekscentrum | Markt 36 Maasbracht | Telefoon 0475 85 25 00