Reumafonds

De paden op met de Drentse Fiets 4Daagse

12 juli 2010
Circa 12.000 mensen gaan van 13 tot en met 16 juli op pad tijdens de Drentse Fiets 4Daagse. Met de fiets, ATB, scootmobiel, rolstoel of driewieler, met afstanden van 25 tot 100 kilometer per dag, door de afwisselende Drentse natuur. Het Reumafonds is al jaren partner van het sportieve en gezellige evenement.

Inschrijven is op 12 juli nog mogelijk vanaf 11.00 uur en op dinsdag 13 juli vanaf 07.30 uur. Dagdeelname is ook mogelijk. De organisatie heeft vanwege de hoge temperaturen onder meer gezorgd voor voldoende verfrissing langs de route.

Reuma en bewegen
Het Reumafonds is vertegenwoordigd op dinsdag 13 juli in Assen woensdag 14 juli in Meppel, donderdag 15 juli in Hoogeveen en vrijdag 16 juli in Emmen. Sportieve evenementen zijn uitstekende gelegenheden om het belang van bewegen voor mensen met reuma te onderstrepen. De pijn en beperkingen als gevolg van reuma en artrose maken bewegen moeilijk. Toch is bewegen voor mensen met reuma heel belangrijk. Bewegen verbetert de conditie, versterkt de spieren en houdt gewrichten soepel.

Help mee
Vrijwilligers helpen het Reumafonds tijdens sportieve evenementen zoals de Drentse Fiets 4Daagse. Bijvoorbeeld bij het inrichten van een stand, het ontvangen van gasten, het uitdelen van informatiemateriaal en het te woord staan van standbezoekers. Helpt u ook mee?

Meer informatie Drentse Fiets 4Daagse
Op de website van de Drentse Fiets 4Daagse vindt u meer informatie over inschrijven voor de Drentse Fiets 4Daagse, overnachtingsplaatsen, routes en andere pratische zaken. RTV Drenthe doet dagelijks verslag van de inspanningen van de fietsers, vrijwilligers en organisatoren.