Gemeente Meppel


Fotowedstrijd beeldschoon water in Meppel

13-07-2010 - Gemeente Meppel en waterschap Reest en Wieden houden deze zomer een fotowedstrijd. Het thema is beeldschoon water in Meppel. De fotowedstrijd is opgezet om erachter te komen wat de beleving van inwoners en bezoekers is bij schoon water in Meppel. Doe mee en maak kans op een leuke prijs! De inzender van de mooiste foto wint een dagje waterplezier.
Meppel staat bekend om haar waterrijke omgeving met onder andere de grachten, de Reest en de Wold AA. De gemeente en het waterschap Reest en Wieden werken samen aan het schoonhouden van al dit water in Meppel, zodat iedereen er zoveel mogelijk van kan genieten.

Thema
Het thema van de fotowedstrijd is Beeldschoon Water. Dit jaar is namelijk het jaar van het schone water in Meppel. De fotowedstrijd sluit aan bij het project Beeldschoon Water, wat een samenwerking is tussen verschillende gemeenten, waterschappen en de provincie in Drenthe.

Jury
Een jury beoordeelt de foto's en selecteert de winnaar. De jury bestaat uit wethouder Ton Dohle van de gemeente Meppel, dijkgraaf Marga Kool van waterschap Reest en Wieden en fotograaf Willem Kolvoort. De winnaar krijgt persoonlijk bericht.

Meedoen
U kunt uw foto uploaden via www.meppel.nl voor 15 september 2010. Per inzender mogen maximaal drie foto's ingestuurd worden.