Politie Brabant Zuid-Oost

Politie zoekt getuigen van gewapende overval

Eindhoven Woensel Zuid, 13-07-2010 o De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een gewapende overval rond 18.10 uur op een juwelier aan de Kruisstraat.

Op dat tijdstip bevond zich nog een man in de winkel die zich als klant had voor gedaan. Op een gegeven moment echter haalde de man een op een vuurwapen gelijkend voorwerp te voorschijn en bedreigde de 61-jarige medewerkster daarmee. Zij waren op dat moment de enige personen in de zaak. De medewerkster werd met tape vastgebonden en de man heeft vervolgens een aantal vitrines leeg gehaald. De precieze omvang van de buit is niet bekend. De dader is er vervolgens vandoor gegaan. Een summier signalement: tussen de 1.70 en 1.80 meter lang, midden twintig, zwarte haren en licht getinte huidskleur. De man had een normaal postuur en droeg een witte blouse en een spijkerbroek.

De politie is op zoek naar mensen die de overval gezien hebben of iets weten dat er mogelijk mee te maken heeft. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900 - 8844 of anoniem via 0800 - 7000.