Gemeente Valkenburg aan de Geul



Inloopavonden ontwerpbestemmingsplan âCentrum Valkenburgâ

Op 8 juni maakte het College van Burgemeester en Wethouders bekend dat het ontwerpbestemmingsplan âÃentrum Valkenburgâ met ingang van donderdag 24 juni 2010 ter inzage ligt. Daarmee werd de tweede officiële stap in het bestemmingsplantraject gezet. U kunt het bestemmingsplan op de gemeente inzien. Ook nu weer bestaat de mogelijkheid om gedurende zes weken (tot 5 augustus 2010) zienswijzen kenbaar te maken.

Gezien het belang van het bestemmingsplan willen wij bewoners, ondernemers van Valkenburg aan de Geul en andere belangstellenden zoveel mogelijk de gelegenheid bieden hiervan kennis te nemen. Daarom organiseert de gemeente Valkenburg aan de Geul een tweetal inloopavonden over het ontwerpbestemmingsplan. U kunt daar nadere informatie over het ontwerp inwinnen.

De gemeente nodigt alle belangstellenden, bewoners en ondernemers, uit voor deze inloopavonden. Ze vinden plaats op dinsdag 13 en donderdag 15 juli. De avonden starten vanaf 18.00 uur en eindigen om 20.00 uur. De locatie is Lunchroom Botterweck gelegen op de hoek van Grote Straat centrum en de Bogaardlaan.

Tot 5 augustus 2010 kan iedereen mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan Burgemeester en Wethouders van Valkenburg aan de Geul, Postbus 998, 6300AZ Valkenburg aan de Geul. Mondelinge zienswijzen kunt u telefonisch indienen. Ook kunt u daarvoor een afspraak maken met Dag Gidding, 043-6099292 of d.gidding@valkenburg.nl. Het is niet mogelijk om tijdens de inloopavonden zienswijzen in te dienen.


* Ontwerp_bestemmingsplan_Centrum_Valkenburg_Plan.pdf
* Ontwerp_bestemmingsplan_Centrum_Valkenburg_Regels.pdf
* Ontwerp_bestemmingsplan_Centrum_Valkenburg_Toelichting_Regels.pdf

Zie het origineel