Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht

Haaften, 13-07-2010 o Politieteam Geldermalsen zoekt getuigen van een inbraak na het beachvolleybaltournooi in Haaften.

Zondagochtend rond 02.30 uur werd ingebroken op de Hertog Karelweg in Haaften, gemeente Neerijnen. Daarbij werd een toegangsdeur van een portocabin geforceerd en geld weggenomen.

De avond daarvoor, zaterdag, vond daar een beachvolleybalwedstrijd plaats met aansluitend een feestavond. In een op datzelfde terrein gelegen afgesloten portocabin is op een onbewaakt moment ingebroken. Door de daders werd een behoorlijk geldbedrag weggenomen. Dit bedrag zat in een emmer en een geldkistje.

Twee getuigen spraken na 02.45 uur met een beveiligingsmedewerker over een donkerkleurige auto, die rondom het tijdstip van de inbraak hard was weggereden vanaf een nabijgelegen bushalte, richting Graaf Reinaldweg.

Getuigen gezocht
De politie verzoekt beide getuigen of anderen die menen informatie te hebben, die kan helpen bij het onderzoeken van deze inbraak.Kunt u iets zeggen over de inbraak of de weggereden auto, neem dan contact op met politieteam Geldermalsen via het algemene nummer 0900-88 44. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem". (1)

Laatst gewijzigd 13-07-2010 12:03 | © Regio Gelderland-Zuid |