Gemeente Utrechtse Heuvelrug


Afnemers van digitale diensten ontvangen usb-card

de heer J.W.H. van Leeuwen en wethouder Tim Verhoef Dinsdag ontving de heer J.W.H. van Leeuwen als 100ste maker van een digitale afspraak de speciale usb-kaart en een bos bloemen uit handen van wethouder dienstverlening Tim Verhoef.
Dienstverlening staat bij onze gemeente hoog op de agenda. Ook de elektronische dienstverlening wordt steeds belangrijker, daarom kunnen inwoners en anderen sinds eind april digitaal diverse producten en diensten afnemen. Om het gebruik van het digitale loket te stimuleren hebben alle inwoners in mei een mailing ontvangen met informatie over de online diensten van de gemeente. Ook is hier in Gemeentenieuws aandacht aan besteed. Om inwoners extra te motiveren om gebruik te maken het digitale loket, hebben wij in mei aangekondigd dat wij usb-kaarten zouden verloten onder gebruikers van het digitale loket.

Dinsdag ontving de heer J.W.H. van Leeuwen als 100ste maker van een digitale afspraak de speciale usb-kaart en een bos bloemen uit handen van wethouder dienstverlening Tim Verhoef. Daarnaast ontvangen nog acht gebruikers van het digitale loket deze week per post een usb-kaart.

Sinds de ingebruikname van het digitale loket is er al zo'n 300 keer een product of dienst afgenomen. Naast het digitaal opvragen van uittreksels is het maken van een afspraak in de gemeentewinkel het populairst. Dus moet u binnenkort uw paspoort verlengen of uw rijbewijs aanvragen, plan dan even digitaal een afspraak in bij de gemeentewinkel op een tijdstip dat het u het beste uitkomt. U bent er dan zeker van dat u zonder wachten wordt geholpen. Naar het digitaal loket.