Hofn nieuwe winterbestemming van Icelandair Holidays

13/07/2010 12:39

Icelandair Nederland

Amsterdam, 13 juli 2010 - Icelandair Holidays biedt deze winter voor het eerst een pakketreis naar Höfn aan. De kleine vissersplaats gelegen in het zuidoosten van IJsland is een belangrijk beginpunt voor excursies naar de Vatnajökull, de grootste gletsjer van Europa. Deze 5-daagse pakketreis met de naam 'Noorderlicht & gletsjers', is online te boeken voor reizen in de periode oktober tot en met april. Inbegrepen zijn retourvlucht naar IJsland, binnenlandse retourvlucht naar Höfn met bij helder weer kans op uitzicht over de vulkaan Eyjafjallajökull, 2 hotelovernachtingen in Reykjavik, 2 hotelovernachtingen in Höfn, een bezoek aan de Glacier Exhibition en twee avondwandelingen onder begeleiding van een gids in Höfn op zoek naar het magische noorderlicht. Andere bezienswaardigheden in deze omgeving zijn het gletsjermeer Jökulsàrlón en het nationaal park Skaftafell.

Naast de pakketreis 'Noorderlicht & gletsjers is ook 'Reykjavik Insider'een nieuw arrangement. Hierbij verblijft de bezoeker in Reykjavik en maakt men kennis met de stad vanuit de ogen van een inwoner van Reykjavik. Wat zijn de bijzondere plekken van Reykjavik en hoe is het dagelijkse leven in deze noordelijke metropool. Een 4-daagse reis inclusief retourvlucht,

3 hotelovernachtingen in Reykjavik, een stadswandeling onder begeleiding van een gids, een proeverij van IJslandse specialiteiten een een 24-uur Reykjavik Welcome Card voor gratis gebruik van openbaar vervoer en kortingen bij diverse bezienswaardigheden.

Alle arrangementen van Icelandair Holidays zijn online te boeken via de site www.icelandair.nl.





http://www.icelandair.nl