Gemeente Goedereede


Oranjeverenigingen gemeente Goedereede nemen cheques in ontvangst

Op 19 en 20 maart deed de gemeente Goedereede mee aan de landelijke actie NL Doet. NL Doet is een actie die vrijwilligers in de schijnwerpers zet en mensen oproept om in Nederland een dag vrijwillig te werken op plaatsen waar dat nodig is. Een aantal werknemers van de gemeente Goedereede stak met plezier de handen uit de mouwen. De gemeente beloonde de vrijwillige inzet door cheques beschikbaar te stellen voor een goed doel.

De burgemeester, wethouders, raadsleden en medewerkers van de gemeente voerden tijdens NL Doet diverse werkzaamheden uit. Voor de vrijwillig gewerkte uren mochten zij een goed doel kiezen waaraan de cheques geschonken zouden worden.

Ze kozen voor de Oranjeverenigingen in de gemeente. Op 10 juni ontvingen de Oranjevereniging Goedereede, de Oranjevereniging Ouddorp en de Vereniging Oranjefeest Stellendam allen een cheque uit handen van wethouder Feller.
Uitreiking cheques

Op de foto ziet u van links naar rechts:
De heer J.C.R.G. Albrechts, beleidsondersteunend medewerker cluster Maatschappelijke Ondersteuning gemeente Goedereede Mevrouw G. Tanis, namens Oranjevereniging Ouddorp Mevrouw H.F.D. Geven, beleidsmedewerker cluster maatschappelijke ondersteuning gemeente Goedereede
Mevrouw D. Nuij, namens Vereniging Oranjefeest Stellendam De heer P. Feller, wethouder gemeente Goedereede Mevrouw C. Hoek- Verduijn, namens Oranjevereniging Goedereede Mevrouw A. Visser, namens Oranjevereniging Goedereede