Gemeente Kapelle

Denk mee over het Leefomgevingsplan 2010-2013

Op het gebied van milieu en duurzaamheid heeft de gemeente Kapelle een inhaalslag te maken. Mede daarom is in goed overleg met de gemeenteraad, wethouder en verantwoordelijke ambtenaren het concept Leefomgevingsplan 2010-2013 tot stand gekomen. In dit plan staan de ambities en doelstellingen van de gemeente op het gebied van milieu en duurzaamheid. Door aan te sluiten bij het project Meer Met Minder is de eerste stap op het gebied van duurzaamheid inmiddels genomen. Wilt u een gezond, veilig en prettig woon-, werk- en leefmilieu? Denk dan met ons mee over het Leefomgevingsplan!

Inspraakprocedure
Op grond van de Inspraakverordening wordt inspraak verleend aan de ingezetenen van de gemeente Kapelle en belanghebbenden. Het concept Leefomgevingsplan 2010-2013 ligt van 14 juli t/m 8 september 2010 ter inzage voor inspraak bij de Balie Burgerservice in het gemeentehuis, Kerkplein 1 te Kapelle. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar. Gedurende deze termijn bestaat de gelegenheid schriftelijk of mondeling een zienswijze in te dienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders. Daarnaast kunt u ook telefonisch reageren door contact op te nemen met de heer Vermaire van de afdeling Ruimte, telefoonnummer 0113 â 33 31 10.

Het concept Leefomgevingsplan is opgesteld aan de hand van door de raad vastgestelde uitgangspunten. Zienswijzen zullen tegen deze achtergrond worden beoordeeld. Het hoofdstuk âDuurzaamheid in de gemeente Kapelleâ moet overigens nog nader worden uitgewerkt. Toch willen wij u alvast in de gelegenheid stellen om in te spreken op het concept. Waardevolle suggesties worden meegenomen in het definitieve Leefomgevingsplan 2010-2013 van de gemeente Kapelle.

Evert Damen, wethouder Milieu


* concept leefomgevingsplan dd 12072010.pdf (486,77 KB)Lees voor

Zie het origineel