Warchild


Unieke actie van SDC Putten 12: 5389 euro voor War Child

13 juli 2010 -
`Scoren voor War Child' was het doel van het afgelopen jaar van voetbalteam SDC 12 uit Putten! Ze hebben 5389 euro bijeen gescoord, waarmee War Child 450 kinderen een jaar lang kan helpen.

De actie
Het idee komt van Arjen Snijders en Chris Schut. Deze mannen kwamen op dit idee nadat hun vorige sponsor ermee ophield. In plaats van zichzelf te laten sponsoren hebben zij ervoor gekozen om War Child te gaan helpen. SDC staat voor Sterk Door Combinatie, een krachtig team dus. Het twaalfde voetbalelftal van Putten zamelt geld in door zich te laten sponsoren. Mensen kunnen geld doneren per doelpunt maar ook voor een gewonnen wedstrijd.

Afsluiting op 29 mei 2010
Tijdens de feestelijke slotavond van het seizoen op 29 mei j.l. werd een cheque van maar liefst 5389 euro overhandigd aan Carel Andre, voorlichter van War Child (zie foto). Tijdens deze avond merkte een voetballer uit een ander team op: "Volgend jaar ga ik ook voor War Child scoren!" War Child heeft veel bewondering voor deze actie. De actie is bijzonder intensief en doeltreffend! Een jaar lang heeft SDC Putten 12 de ogen van velen aan War Child weten te binden. De ogen van voetballiefhebbers en vrienden, van particulieren en van bedrijven. De actie werkt zo motiverend dat dit team het afgelopen seizoen maar liefst 88 keer heeft gescoord!

War Child feliciteert en bedankt alle voetballers van SDC Putten 12 en iedereen die aan deze actie heeft bijgedragen. Hopelijk volgt er een Scoren voor War Child 2011!