Ingezonden persbericht


Persbericht:

'PLUS Retail Nederland i.s.m. WINE Masters genomineerd voor Marketing Award 2010'

Westzaan, 13 juli 2010

PLUS Supermarkten in samenwerking met uitzendbureau voor wijnadviseurs WINE Masters is genomineerd voor de 'Productschap Wijn Marketing Awards 2010'. Dat werd afgelopen week bekendgemaakt door de vakjury van de jaarlijkse vakprijsuitreiking voor wijnmarketinginspanningen. PLUS plaatste afgelopen half jaar wijnadviseurs van WINE Masters aan het winkelschap in verschillende van zijn vestigingen, consumenten werden ter plekke geadviseerd en begeleid bij het kiezen van de juiste wijn. De bekendmaking van de winnaars van de 'Productschap Wijn Marketing Awards 2010' vindt eind september plaats tijdens het vaksymposium Wijn & Marketing 2010.

Corria Houthuizen is directeur en eigenaar van uitzendbureau WINE Masters, zij is blij met de nominatie. Corria Houthuizen: 'De inzet van wijnadviseurs aan het winkelschap is een belangrijke stap om de consument te helpen bij het maken van zijn wijnkeuze. In het buitenland is dit vaak heel gebruikelijk, voor Nederland is dit revolutionair. Vandaag de dag wordt meer dan 80% van alle wijn in Nederland via de supermarkt verkocht, de consument wil daarbij geholpen worden. PLUS verdient deze nominatie wat mij betreft dubbel en dwars, zij hebben de knoop doorgehakt om hun wijncategorie met onze adviseurs een duwtje in de rug te geven. We zijn best trots dat we met WINE Masters een bijdrage kunnen leveren aan de doelstelling van PLUS om de belangrijkste wijnsupermarkt van Nederland te worden. Houthuizen: 'De nominatie is ook voor onze wijnadviseurs een opsteker, het bevestigt dat we een goed product hebben. We kijken met spanning uit naar de bekendmaking van de winnaars eind september, we hopen dat we de award in ontvangst mogen nemen!' Corria Houthuizen: 'WINE Masters timmert sinds anderhalf jaar actief aan de weg met de werving, selectie en opleiding van wijnadviseurs. Dat zijn er intussen meer dan 100 die landelijk worden ingezet. De inspanningen die we bij PLUS hebben geleverd zijn precies waar we voor zijn opgericht, we leveren meerwaarde aan alle betrokken partijen en iedereen geniet er zichtbaar van.'

Over WINE Masters
Sinds 1 januari 2009 werft en selecteert WINE Masters mensen met een passie voor wijn. Na een uitvoerige training en opleiding gaan ze fulltime of parttime als wijnadviseur aan de slag. WINE Masters richt zich voornamelijk op horeca, horecagroothandel, detailhandel, wijnhandel en wijnimporteurs. De wijnadviseurs kunnen onder andere worden ingezet voor wijnproeverijen, wijncursussen en - trainingen, wijnpromoties en verkoopondersteunende acties.

GeĂŻnteresseerden en persrelaties kunnen contact opnemen met WINE Masters voor meer informatie of een afspraak.


Ingezonden persbericht