Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

René van Duuren benoemd tot directeur Blanxx

's Hertogenbosch, 13 juli 2010 - René van Duuren is benoemd tot directeur van Blanxx. Van Duuren wil als directeur van Blanxx, met het oplossen van huisvestingsvraagstukken, een bijdrage leveren aan het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland. Hiervoor werkte Van Duuren drie jaar als Managing Director bij Berenschot.

Van Duuren heeft ruime ervaring in zowel management- als adviesvraagstukken. Van Duuren was bij Berenschot verantwoordelijk voor het hele spectrum van zorgopdrachten. Hij heeft verschillende opdrachten in de care en cure sector succesvol afgerond. Na zijn periode bij Berenschot kijkt Van Duuren ernaar uit om voor Blanxx aan de slag te gaan. 'Het nieuwe kabinet moet een beslissing nemen over de bezuinigingsposten. Efficiëntieverbeteringen in de zorg zijn onmisbaar om de kosten te drukken. Ik zie het als een uitdaging om met Blanxx de ziekenhuismarkt efficiënter in te richten', aldus Van Duuren.

Over Blanxx
Blanxx is een samenwerking van TBI bedrijven. TBI is een vooraanstaand concern in vastgoed, bouw en techniek. Blanxx helpt zorgbestuurders en -managers integraal te denken en te werken vanuit een breder kader. Minder vanuit investeringen en meer vanuit lange termijn exploitatiekosten. In dit proces ontwikkelt Blanxx samen met haar opdrachtgevers concepten gebaseerd op kennis van de business case en inzichten van de zorgklant. De daarbij behorende businesscase zorgt ervoor dat plannen daadwerkelijk worden gefinancierd. Zo wordt niet alleen de vastgoedinvestering verantwoord, maar wordt ook de gezondheidszorg in Nederland beter.

Noot voor de redactie,