Ingezonden persbericht


Nieuwe McFlurry boordevol vers fruit

Amsterdam, 13 juli 2010 - Met het oog op de zomer introduceert McDonald's in Nederland vandaag de McFlurry Vers Fruit. Deze variant is de vijfde smaak in het McFlurry ijsassortiment van McDonald's. Met het toevoegen van vers fruit aan de McFlurry speelt McDonald's in op de trend waarin een gevarieerd voedingspatroon steeds belangrijker wordt.

McDonald's gebruikt voor haar producten alleen ingrediënten van hoge kwaliteit, die met zorg zijn geselecteerd. De McFlurry Vers Fruit is voor een kwart gevuld met vers fruit. De 50 gram vers fruit bestaat uit stukjes appel, ananas en druiven, en is gemixt met 155 gram Sundae ijs. De andere smaken binnen het McFlurry assortiment zijn de smaken M&M, Kitkat, Lion en Stroopwafel.

De introductie van de McFlurry Vers Fruit past in de McDonald's strategie Good Food Fast. Kwaliteit op alle fronten staat daarin centraal. McDonald's wil haar gasten steeds de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze bieden. Dat gebeurt onder andere met innovatieve menu-uitbreidingen en uitgebreide voedingsinformatie.

Over McDonald's

In Nederland heeft McDonald's 222 restaurants, die wekelijks door ruim 3 miljoen gasten worden bezocht. Meer dan 15.500 medewerkers vormen de kern van de organisatie. Het streven naar kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering staat centraal.

--------------------------------------