Ingezonden persbericht


PERSBERICHT:

The Blues Brothers wegens succes terug in Nederland

PERSBERICHT
Amsterdam, 13 juli 2010

De meest swingende musical is terug! Het afgelopen seizoen hebben al vele bezoekers genoten van de feel good musical van het jaar: The Blues Brothers. De complete Londense cast, aangevuld met Jim de Groot in de rol van Elwood Blues, komt dit najaar terug naar de Nederlandse theaters.

Wie kent ze niet? Het legendarische duo met de zwarte pigskin hoed en het bijpassende zwarte pak, de smalle zwarte stropdas en de herkenbare zwarte zonnebril: The Blues Brothers. Komieken John Belushi en Dan Aykroyd braken in de jaren '70 door na een optreden in de Saturday Night Live Show. De lachwekkende en chaotische act boordevol muziek krijgt ook een debuut op het witte scherm. De film is een enorme hit en krijgt zelfs de status 'cult film'. De bijbehorende hitnummers als 'Everybody Needs Somebody to Love', 'Soul Man' en 'Think' worden tot op de dag van vandaag luidkeels meegezongen.

Als de show eenmaal begint, kan geen mens stil blijven zitten. Met hun geïmproviseerde dansperformances zijn Jake en Elwood Blues zowel vreemd als bliksemsnel. Hun muziek is groots! De levendige rhythm & blues en de zwarte, krachtige soul van de Brothers zetten elke zaal op zijn kop. Ze zijn absolutely live and absolutely hot!

Tourdata:
The Blues Brothers is in oktober en november 2010 te zien in de Nederlandse theaters. Voor een overzicht van alle tourdata klik hier.

----------


Ingezonden persbericht