Felicitatieregister voor oranje geopend op oranjegefeliciteerd.nl


Schrijf mee aan een boek voor Oranje

TILBURG, 20100713 -- Elektronicaconcern Expert en Magneds.com lanceren gezamenlijk OranjeGefeliciteerd.nl. Een felicitatieregister waar Nederlanders Oranje kunnen feliciteren met hun geweldige prestatie op het WK in Zuid-Afrika. Op de website stromen per uur honderden reacties binnen van Nederlanders die trots zijn op Ons Oranje. Naast bijna 3.000 Nederlanders, hebben bedrijven als Samsung, Philips, Halfords, FreeRecordShop en RTL Nederland hun steun al betuigd.

De verloren WK-finale zit nog vers in ons geheugen, maar langzaam maar zeker is er naast teleurstelling ook ruimte voor trots. Trots op de 2e plaats, trots op het team, de bondscoach en de staf. Op OranjeGefeliciteerd.nl kunnen Nederlanders de spelers persoonlijk feliciteren met hun prestatie, want alle reacties die binnenkomen worden gebundeld in een boek. Uiteindelijk zal dit boek aangeboden worden aan de Nederlandse Selectie.

Ook meedoen?
Toonaangevende bedrijven als Samsung, Philips, Halfords, FreeRecordShop, RTL Nederland, Kwantum, Jacob's Creek, Intertoys, Scapino, Dolcis, Score en BelCompany steunen het initiatief en staan met hun logo op de site, waar in anderhalve dag meer dan 3.000 reacties op binnen zijn gekomen. Wilt u het Nederlands team ook openlijk steunen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens.
Trots op het Nederlandse team? Laat het zien op www.oranjegefeliciteerd.nl





Ingezonden persbericht