Nieuwe StageProfiel gebruikt Social Media bij stagebemiddeling


BERLICUM, 20100713 -- Het zoeken naar een stageplaats of een geschikte stagiair(e) zorgt vaak voor problemen. Dankzij StageProfiel.nl komt hier verandering in. Een uniek concept om stagiair(e)s in contact te brengen met een goede stageplaats en andersom om werkgevers in contact te brengen met geschikte kandidaten voor hun stageplaats: StageProfiel.nl.

Uniek concept
Waarom is het concept van StageProfiel zo uniek? Simpel: StageProfiel is opgebouwd op basis van een Social Media Netwerk, zoals Facebook en Hyves. Het doel van StageProfiel is alleen anders; namelijk het met elkaar in contact brengen van werkgevers en studenten. Hierdoor is het platform laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast is StageProfiel helemaal gratis voor iedereen! Deze combinatie zorgt voor een uniek concept, wat maximale kansen oplevert voor zowel studenten als bedrijven.

Uitgebreid platform
Voordelen genoeg op StageProfiel, maar het uiteindelijke doel is en blijft toch echt het vinden van een goede stageplaats of een geschikte stagiair(e). Hier streeft het team van StageProfiel dan ook naar. Het platform is zeer uitgebreid, alles is mogelijk. Inloggen en gegevens linken via jouw account op Facebook, Hyves, Twitter of een ander social media platform is bijvoorbeeld een handige functie. Vervolgens plaats je als student zijnde erg eenvoudig een nieuw stageprofiel en vervolgens een oproep voor een stageplaats. Voor bedrijven werkt dit hetzelfde; het aanmaken van een stageprofiel en vervolgens een oproep voor een stagevacature plaatsen.

Ga naar StageProfiel.nl en ontdek alle mogelijkheden die deze website biedt. Het team van StageProfiel staat klaar wanneer er onduidelijkheden zijn en verneemt graag tips of opmerkingen om de website te optimaliseren.

StageProfiel: Dè plek om gratis in contact te komen met potentiële kandidaten of bedrijven!





Ingezonden persbericht