Dienstenbond CNV

Nieuws

8 juli 2010

Verlenging stemming cao UWV

Na het verstrijken van de stemmingstermijn voor de cao UWV is gebleken dat de leden weinig stemmen hebben uitgebracht. De uitgebrachte stemmen maakten duidelijk dat er onduidelijkheden zijn over het bereikte resultaat. Daarom is in overleg met UWV besloten om de termijn van stemming te verlengen.

Uit de reacties komt naar voren dat er onduidelijkheden zijn over de drie vakantiedagen. Deze dagen kunnen naar keuze worden opgenomen in tijd of in geld. Het signaal vanuit de leden dat het veel moeite kostte om de dagen in geld te laten uitbetalen hebben wij met UWV besproken. Met UWV is afgesproken dat u in september kunnen aangeven of u de dagen in vrije tijd wilt opnemen. Als u geen keuze maakt, krijgt u de dagen automatisch in geld met het salaris van oktober uitgekeerd. Dit staat gelijk aan een eenmalige verhoging van ca 1.2 %.

Om meer leden de gelegenheid te geven hun stem uit te brengen, zal de stemmingstermijn worden verlengd. Bijgaand treft u alsnog een stemformulier aan die u kunt gebruiken. Brengt u in ieder geval uw stem uit vóór vrijdag 23 juli 17.00 uur.

Ondanks de vakantieperiode willen wij leden toch de gelegenheid geven om vragen te stellen over het bereikte resultaat. Daarom zullen de Unie en CNV Dienstenbond gezamenlijk ledenbijeenkomsten organiseren.

Wij nodigen u dan ook graag uit voor het bijwonen van een van de volgende bijeenkomsten:

Dinsdag 13 juli 16.00 uur te Arnhem
locatie Kronenburgsingel 4, zaal 6 NOR 21 restaurant

Woensdag 14 juli 12.00 uur te Amsterdam
locatie La Guardiaweg 116 A, zaal D 00-47

Woensdag 14 juli 16.00 uur te Utrecht
Locatie Moeder Teresalaan 200, zaal domtorenzaal

Maandag 19 juli 12.00 uur te Heerlen
Locatie Schakelweg 5, zaal HEES4 - 3.01

Maandag 19 juli 16.00 uur te Eindhoven
Locatie Boschdijk 20, zaal A.06.0607 (koppelzaal)

Wij hopen u te mogen begroeten op een van deze bijeenkomsten. Als u verhinderd bent, kunt u uw vragen uiteraard nog steeds per mail stellen aan uw bestuurder d.ritsma@remove-this.cnvdibo.nl Heeft u een collega die geen lid is maar die graag wil komen? Neemt u deze collega dan gerust mee! Overtuig hem of haar van het nut van het lidmaatschap en maak uw collega lid.