Mavim breidt partnernetwerk aanzienlijk uit


NOORDWIJK, 20100713 -- Mavim B.V., toonaangevende Nederlandse leverancier van procesmanagement software, heeft in het afgelopen half jaar haar partnernetwerk versterkt met de drie nieuwe partners, FCTB, Eagle Staffing & Advisory en Advante en een nieuwe reseller, Daycom. Met de nieuwe partners bundelt Mavim haar krachten door hun specialistische kennis te combineren met haar BPM software, Mavim Rules 2008. Dit stelt Mavim nog beter in staat om haar klanten een totaaloplossing te bieden vanuit meer thema's en oplossingen.

De samenwerking van Mavim met haar partners is er al jaar en dag op gericht om voor beide partijen een hoger bereik te realiseren. Door de specialistische kennis van de thematiek binnen hun branche zijn partners van grote toegevoegde waarde voor een succesvolle implementatie van Rules.

Advante, een bureau voor advies, management en opleiding, is gespecialiseerd in het inrichten en continu verbeteren van organisaties, met daarbij de focus op proces en informatie. Advante heeft voor de gemeentemarkt verschillende modellen ontwikkeld, welke direct binnen een organisatie met Rules kunnen worden geïmplementeerd. Ook Eagle en Mavim hebben sinds korte tijd een intensieve samenwerking op de gemeentemarkt gerealiseerd. De samenwerking tussen Mavim en Eagle Advisory is gericht op de samensmelting naar één systeem van beheersing en verantwoording op fiscaal gebied.
Buiten de gemeentemarkt is Eagle tevens, met ondersteuning van Rules, actief op het gebied van Risk en Control binnen de profit-sector.

Mavim heeft dit jaar voor een grootschalige introductie van Rules bij HR managers gekozen in samenwerking met haar bestaande partner Vroom en nu ook een tweede HRM specialist, FCTB. FCTB is sinds 2001 actief op het vlak van HR transformatie, HR-IT en HR procesmanagement. Met deze samenwerking beogen Mavim en FCTB procesmanagement binnen HR organisaties naar een hoger niveau brengen. Na een eerste mailing zullen Mavim en FCTB op 14 september a.s. gezamenlijk een HR event organiseren wat ingaat op het professionaliseren van de HR organisatie. (zie voor meer info www.mavim.nl/seminar-hr)

Met ondertekening van het contract met haar nieuwe reseller Daycom verwacht Mavim haar positie als marktleider van BPM software in de zorg sector te kunnen versterken. DayCom BV levert door gebruik van Mavim Rules een totaal pakket voor kwaliteitsmanagementsystemen voor alle disciplines binnen (zorg)organisaties, inclusief begeleiding, opleiding en (door)ontwikkeling van content. Wendy Horsten, directeur van Daycom, ziet Mavim Rules als een grote toegevoegde waarde voor haar productportfolio. "Met Rules kan de complete werkwijze van een organisatie op een eenduidige manier worden vastgelegd. Hiermee kunnen wij een krachtig kwaliteitssysteem voor de zorg organisatiebreed aanbieden", aldus Horsten.

Ook Janneke Boumans, Partner Manager van Mavim, is trots met deze uitbreiding van haar partnernetwerk: "De partners van Mavim bieden elk de beste oplossing op hun vakgebied. Door hun specifieke kennis en dienstverlening te koppelen aan ons product, ontstaat er een hogere toegevoegde waarde voor onze klanten. Ik ben dan ook zeer verheugd met deze nieuwe partners. Hierdoor voldoen we aan de toenemende behoefte in de markt aan een totaaloplossing", aldus Boumans.

Over Mavim
Mavim BV, toonaangevende Nederlandse ontwikkelaar van procesmanagement software, heeft vestigingen in Nederland, Australië en Nieuw-Zeeland en is sinds 2005 Microsoft Gold Partner. Hiermee vertegenwoordigt zij het topniveau van het Microsoft-partnerschap.

Wereldwijd zijn meer dan 250.000 licenties van Mavim Rules in gebruik voor Business Process Management en Kwaliteitsmanagement.

Mavim