Politie Zeeland


---

1305-2010 Auto in beslag genomen
In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 02.00 uur is in Vlissingen een auto in beslag genomen.
Surveillerende agenten hielden een automoblist staande ter hoogte van de Singel. Het bleek dat de automobilist, een 26-jarige man uit Vlissingen, niet in het bezit is van een rijbewijs en tevens in een onverzekerde auto reed. Omdat dit de vierde keer was dat de man zonder rijbewijs in een onverzekerde auto werd aangehouden, is zijn auto in beslag genomen.

Aanvulling persbericht 1287-2010

Inbraken Vlissingen
Afgelopen dagen zijn verschillende (pogingen tot) inbraken gepleegd in Vlissingen. Dit weekend werd eerder bericht over inbraken in de Willem Klooslaan, Sabalaan en in de Sint Maartenlaan.

Verschillende inwoners van Vlissingen hebben na het weekend alsnog aangifte van (poging tot) inbraak gedaan bij de politie.

Zo werd in de Sint Maartenlaan tussen vrijdag 9 juli 9.00 uur en zaterdagochtend 10 juli 10.15 uur nog een poging tot inbraak gedaan. De inbreker(s) konden de woning echter niet binnen komen.

Een bewoner van de Violenstraat ontdekte maandag 12 juli omstreeks 10.45 dat er een inbraakpoging bij zijn woning was gedaan. De bewoner was het weekend afwezig geweest. Het is nog niet duidelijk wat er is weggenomen.

Een bewoner van de Wildbaan schrok dinsdag 13 juli omstreeks 04.30 uur van een man die bij zijn achterdeur stond. De bewoner belde meteen de politie. De man bij de achterdeur vluchtte, van hem ontbrak elk spoor. Wel waren er braaksporen bij de achterdeur te zien. Het bleef echter bij een poging.





Politie Zeeland