Ingezonden persbericht


13 juli 2010

Vanavond 21:50 uur

Beverwijk: Gewelddadige beroving Zeewolde: Gewapende overval Den Oever: Moord Gerard Zonneveld Den Bosch: Dood Recep Namli Oosterhout: Gewapende overval café Sluis 1 Etten-Leur: Diefstal pinpas

Jouw gegevens

Je ontvangt deze nieuwsbrief op

Wil je je gegevens wijzigen,
je voor andere nieuwsbrieven aanmelden,
of je voor deze nieuwsbrief uitschrijven?

Wijzig gegevens

Beverwijk: Gewelddadige beroving

Zaterdag 24 april, omstreeks 23.10 uur, wordt een 66-jarige restauranthouder uit Beverwijk van zijn dagopbrengst en persoonlijke documenten beroofd wanneer hij zijn auto bij zijn flatgebouw parkeert.

Zeewolde: Gewapende overval

Dinsdagavond 16 februari overvalt een onbekende jongeman cafetaria Twilight aan het Horsterplein in Zeewolde. Na een worsteling tussen de werknemer en de overvaller weet deze te ontkomen met een buit.

Den Oever: Moord Gerard Zonneveld

Vrijdag 30 april is in het Robbenoordbos in Den Oever het lichaam gevonden van een vermoorde man. Het slachtoffer blijkt de 55-jarige Gerard Zonneveld uit Beverwijk te zijn.

Den Bosch: Dood Recep Namli

Donderdagavond 18 maart wordt in Den Bosch in een rode Nissan Micra op een parkeerterrein aan de Hoge Slagen het lichaam van een dode man gevonden. Dit blijkt de 49-jarige Recep Namli uit Den Bosch te zijn die sinds 28 januari werd vermist.

Oosterhout: Gewapende overval café Sluis 1

In de Wilhelminalaan in het Brabantse Oosterhout overvallen 3 mannen in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 juni rond 00.30 uur café Sluis 1. Er ontstaat een flinke vechtpartij waarop de daders het voor gezien houden.

Etten-Leur: Diefstal pinpas

Een 72-jarige vrouw uit Etten-Leur wordt ruim 6000 euro armer gemaakt door een man en een vrouw die haar bankpas weten te ontvreemden en hiermee geld opnemen. Kijk vanavond, misschien herkent u de daders!