Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Den Haag, 13 juli 2010

State-X New Forms presenteert THRASHNATION

Wie wordt de hardste band van de Randstad?

TRASHNATION is op zoek naar getalenteerde, ruimdenkende muzikanten met een liefde voor alternatieve, extreme, harde, digitale, analoge, brute, knettergekke, avant-garde, putrochelende, gitaarscheurende, basbeukende en dronische muziek.

Thrashnation is te vergelijken met Rock Nation maar dan snoeihard.

De geselecteerde muzikanten mogen meeschrijven met producers aan het hardste en meest moderne album van 2010 in één van Nederlands beste studio's. Uiteindelijk komt er grand finale tijdens State-X New Forms in december 2010.

Trashnation is op zoek naar een complete band. De exacte formatie is mede afhankelijk van de muzikanten die zich aanmelden, maar de basis die wordt gezocht bestaat uit een drummer, een bassist, twee gitaristen en twee samplers/elektronici. Andere instrumentaria zijn ook toegestaan . Er wordt een aantal eigenschappen en kwaliteiten in de muzikanten gezocht: passie voor metal en elektronische muziek, muzikale en instrumentale ervaring en natuurlijk motivatie en initiatief. Een pre is om na 2010 verder te willen met de band.

De selectie verloopt in de eerste plaats op basis van inzending. Daarna zullen er gesloten audities worden gegeven in Grand café Cremers in Den Haag. De audities vinden plaats op woensdag 1 en woensdag 8 september 2010.

Muzikanten kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar trashnation@gmail.com. Inschrijven kan tot 30 augustus met vermelding van biografie, motivatie, website of link en een coole foto.

Pak deze kans en maak deel uit van TRASHNATION!