150e Jumbo winkel opent op woensdag 14 juli in Gouda

01/07/2010 12:33

Jumbo Supermarkten

Mijlpaal in geschiedeni s Jumbo Supermarkten

Veghel, 1 juli 2010 - Jumbo Supermarkten bereikt op woensdag 14 juli in Gouda een mijlpaal in de geschiedenis van het familiebedrijf. Op die dag wordt in winkelcentrum Bloemendaal aan de Ruigenburg 2, de 150e Jumbo geopend. Het is alweer de 21e Super de Boer winkel die is omgebouwd tot Jumbo in het kader van de grootscheepse overnameoperatie waarmee Jumbo sinds begin dit jaar bezig is. De winkel in Gouda is de eerste ondernemer van Super de Boer die Jumbo wordt. Deze bijzondere opening wordt gevierd met een reeks feestelijke activiteiten.

''Dit is een geweldig moment voor Jumbo. We hebben de afgelopen zeven maanden heel hard gewerkt aan de ombouw van de Super de Boer winkels. Dat nu ook de eerste franchiser die stap heeft gezet, is een belangrijk signaal. Deze ondernemer wilde heel graag Jumbo worden, omdat hij hoge verwachtingen heeft van de kracht van de Jumbo formule. Tot nu toe is gebleken dat iedere Super de Boer die is omgebouwd zich kon verheugen in een enorme stijging van het aantal klanten. Hieruit blijkt dat de komst van Jumbo niet alleen voor klanten, maar ook voor de winkels een grote toegevoegde waarde heeft,'' aldus algemeen directeur Frits van Eerd.

Hoewel de nieuwe Jumbo in Gouda een jaar geleden ook al werd vernieuwd en uitgebreid, twijfelde ondernemer Henk Hagendoorn geen moment over zijn besluit. 'We zien de overstap naar Jumbo als de beste mogelijkheid om écht succesvol te worden. De unieke formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service biedt fantastische kansen. We zijn ervan overtuigd dat we de gemaakte kosten en energie dubbel en dwars gaan terugverdienen.''

Popelende klanten

De nieuwe Jumbo heeft een vloeroppervlakte van 1611 vierkante meter. Paradepaardje is het versplein, waar de klanten een zeer ruime keuze hebben uit dagverse producten. Volgens filiaalmanager Erwin van Steendam staan de klanten echt te popelen totdat de Jumbo in Gouda de deuren opent. ''Van het begin af aan kreeg ik veel positieve reacties van mensen die hoopten dat ze zouden kunnen gaan profiteren van de unieke Jumbo formule. Maar ook de medewerkers van de winkel werden al snel aangestoken met het Jumbo virus. We zijn enthousiast om met deze formule te gaan werken.''

Alle medewerkers van de winkel gaan over naar Jumbo. Zij krijgen een training in de 7 Dagelijkse Zekerheden. Dit zijn de garanties waarmee Jumbo aantoont dat de beloftes die ze doet ook echt waarmaakt.

Ter gelegenheid van de opening geeft Jumbo's eigen popgroep Djumbo om 9.00 uur een spetterend optreden. Ook is er een swingende kok aanwezig, die de klanten verrast met allerlei lekkernijen. Daarnaast krijgen de eerste driehonderd klanten traditiegetrouw een bosje bloemen en is er een gratis vers appeltaartje voor klanten die vanaf 25 euro boodschappen doen. Deze actie loopt tot en met zaterdag 17 juli.

Jumbo Supermarkten

Jumbo Supermarkten is de afgelopen jaren zeer snel gegroeid. Het familiebedrijf wordt regelmatig onderscheiden met prijzen van leveranciers, klanten en producenten. Jumbo werd in 2009 voor het vijfde jaar uitgeroepen tot Beste Winkelketen in de categorie Supermarkten.





http://www.jumbosupermarkten.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie -