Gemeente Oldebroek


Twee zomeractiviteiten in Oldebroek voor kinderen en jongeren met een beperking

In 2009 hebben een aantal ouders/verzorgers van kinderen met een beperking het initiatief genomen om te komen tot een vrijetijdsaanbod voor alle Oldebroekers met een beperking. Vervolgens is door de gemeente het project ´Gewoon Meedoen´ van start gegaan om concrete activiteiten voor mensen met een functiebeperking te organiseren. Deze zomer worden er in samenwerking met Speeltuinvereniging De Vogelenzang, Jeugdgroep Jo, Stichting Wiel, Mee Veluwe en het Sociaal Cultureel Werk van de gemeente Oldebroek de eerste activiteiten georganiseerd.

Spelactiviteiten voor kinderen met een verstandelijke beperking in Speeltuin Vogelenzang in Hattemerboek Op woensdag 14 juli organiseren we spel en inloopactiviteiten in de speeltuin de Vogelenzang in Hattemerbroek. We beginnen om 13.30 uur en zijn om 15.30 uur klaar. De speeltuin de Vogelenzang heeft veel speelattributen waarbij kinderen een dagje spelplezier kunnen beleven. Naast spelen in de speeltuin organiseren we ook schmink en- spelactiviteiten.

Heeft uw kind zin om te komen, meldt u dan bij Johan Neevel: E: j.neevel@xs4all.nl
M 06 21 575 937

Soos voor jongeren met een lichamelijke beperking in Jeugdhonk JO Oldebroek De soos voor jongeren (12 tot 18 jaar) met een lichamelijke beperking gaat op vrijdag 16 juli van start in Oldebroek. De bedoeling is om elkaar in de gezellige omgeving van het Jeugdhonk in het Kulturhus De Talter te ontmoeten. We beginnen om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur . Naast gezellig kletsen kunnen we Nintendo Wii spelen, darten en zelf achter de DJ-tafel kruipen.

Bij voldoende animo gaan we in september verder met de soos. Heb je zin om te komen, meld je dan even bij Johan Neevel: E j.neevel@xs4all.nl
M 06 21 575 937