RTL Group

RTL Lounge verbindt zich ook aan zomereditie Amsterdam International Fashion Week

RTL Lounge is volop aanwezig bij de zomereditie van de Amsterdam International Fashion Week (AIFW), die plaatsvindt van 14 tot en met 18 juli. Na de succesvolle samenwerking afgelopen winter, verbindt de vrouwenzender zich opnieuw aan het fashion event, waar zowel getalenteerde startende als gevestigde ontwerpers hun collecties showen. In aanloop naar het evenement zijn vanaf vandaag, donderdag 1 juli, de voorbereidingen exclusief bij RTL Lounge te zien. Zo komen onder andere interviews met ontwerpers voorbij, waarin zij alvast een tipje van de sluier oplichten van wat we kunnen verwachten en hoe ze zich voorbereiden op dit grootse evenement.

Tijdens de AIFW is RTL Lounge er dagelijks bij om de hoogtepunten vast te leggen. Direct na de AIFW kan de kijker bij de vrouwenzender terecht voor diverse specials, waarin presentatrice en stem van RTL Lounge Isabelle Brinkman designers en BN'ers interviewt. Ook zijn reportages te zien van de beste shows en de leukste backstage-beelden.

Kijkers van RTL Lounge maken kans op het bijwonen van een van de exclusieve shows door hun meest fashionable foto te uploaden via rtllounge.nl.

Websites: rtllounge.nl en amsterdamfashionweek.com
---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718598 of via karin.bouwknegt@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.rtl.nl/pers bezoeken.