Gemeente Berkelland

bestemmingsplan `Haarlo De Mölle 2010' Eibergseweg 47 in Haarlo

Hoorzitting over bestemmingsplan `Haarlo De Mölle 2010' Eibergseweg 47 in Haarlo

De hoorzittingcommissie van de gemeenteraad houdt op woensdag 14 juli om 19.30 uur een openbare hoorzitting over het ontwerpbestemmingsplan "Haarlo, De Mölle 2010". De bijeenkomst vindt plaats in de raadzaal van het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo. De ontwerpbestemmingsplan kunt u lezen in de Gemeentewinkel in Borculo en via de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl.

Vijf woningen bouwen

De hoorzittingcommissie van de gemeenteraad wil dan van u horen wat u vindt van het ontwerpbestemmingsplan "Haarlo, De Mölle 2010", dat momenteel ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan wil het mogelijk maken om vijf woningen te bouwen.

Mondeling reactie geven

Tegen dit plan kunt u bij de hoorzittingscommissie uw mondelinge zienswijzen indienen. Voor de goede orde wijzen wij erop dat tijdens de hoorzitting geen presentatie van het plan wordt gegeven. De hoorzitting is bedoeld om mondeling een reactie te geven op het plan.

Meer informatie

Als u tijdens de hoorzitting mondelinge zienswijzen wilt indienen, dan kunt u dit laten weten via het secretariaat van de afdeling Ruimte & Projecten, telefoonnummer 0545-250 257. U kunt dit doen tot 17.00 uur op de dag van de hoorzitting.