Gemeente Enschede

Start werkzaamheden woensdag 14 juli...

Asfaltwerkzaamheden op de Auke Vleerstraat en omgeving

Komende woensdag 14 juli aanstaande worden er asfaltwerkzaamheden uitgevoerd op de Auke Vleerstraat, Twekkeler-Es, ir. Hanlostraat en de Strootsweg. Het betreft voorbereidende werkzaamheden waarbij de weg ter plekke wordt verbreed, zodat het verkeer later langs de werkzaamheden kan worden geleid.

Strootsweg, Twekkeler Es, ir. Hanlostraat
Het verkeer op de Strootsweg en de Twekkeler Es heeft beperkte overlast van de werkzaamheden. Het verkeer komende uit de Ir. Hanlostraat wordt kort gestremd doordat de gehele rijwegbreedte, over een beperkte lengte, moet worden voorzien van asfalt.

Auke Vleerstraat
Het verkeer op de Auke Vleerstraat (vanaf de kruising Twekkeler Es richting universiteit) ondervindt meer stremming omdat hier, vanwege de beperkte werkruimte, een halve wegafzetting van toepassing is. De wegafzetting wordt buiten de spitstijden geplaatst. Het verkeer wordt ter plekke geregeld door verkeersregelaars.

De bedrijven in de omgeving, die overlast kunnen ondervinden van de werkzaamheden, worden door de aannemer per brief over de inhoud en duur van de werkzaamheden geïnformeerd.