Gemeente Woudrichem

Informatieavond over nieuwbouw in Almkerk

Op woensdag 14 juli organiseert Woonlinie samen met de gemeente Woudrichem een informatieavond over het wonen in Almkerk.

Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom in 't Verlaat, Het Verlaat 1 in Almkerk. U wordt bijgepraat over de uitbreiding Almkerk West en een nieuw project van de corporaties Woonlinie en Land van Altena wordt gepresenteerd.

Nieuwe wijk Almkerk West

Tijdens een eerdere informatieavond, in februari 2010, zijn de plannen voor deze uitbreidingswijk in Almkerk gepresenteerd. In verschillende fasen worden woningen, een Rabobank-kantoor en bioscoop Hollywoud gebouwd. Op dit moment wordt de bestemmingsplanprocedure doorlopen. Vanaf maandag 28 juni ligt het bestemmingsplan ter inzage op het gemeentehuis in Woudrichem. Een bestemmingsplan is voor een leek lastig te begrijpen. Tijdens de informatieavond op 14 juli licht Woonlinie de procedure daarom verder toe.

Wilt u meer weten over de plannen van Woonlinie in Almkerk West? Kijk dan op www.woneninalmkerk.nl en vul het formulier in. Dan houden wij u op de hoogte!

Nieuwbouw op oude locatie Antonia

Op de plaats van het oude verzorgingstehuis Antonia ontwikkelt Woonlinie in opdracht voor collega corporatie Land van Altena het nieuwbouwproject Almstaeten. In de eerste fase wordt een gebouw met 12 koopappartementen en een gebouw met 5 huurappartementen gerealiseerd. De verkoop van de appartementen start naar verwachting in oktober 2010. Mogelijk volgen in een latere fase nog 12 koopappartementen. Heeft u interesse in een woning in Almstaeten en wilt u meer weten? Neem contact op met Woonlinie, telefoonnummer (0183) 30 51 51.