Politie Brabant-Noord

Meisje beroofd in Vught: politie zoekt getuigen

Vught, 14-07-2010

Een 14-jarig meisje uit Sint-Michielsgestel is dinsdagavond rond 18.10 slachtoffer geworden van een straatroof op de Haldersebaan. De politie is een onderzoek gestart en zoekt getuigen. Het meisje fietste op de Haldersebaan in de richting van Sint-Michielsgestel toen ze merkte dat er twee jongemannen achter haar fietsten. Ter hoogte van de Haldersebaan/Sint-Michielsgestelseweg werd ze door het duo ingehaald en kreeg een duw. Het slachtoffer viel hierdoor met haar fiets op de grond. De tas van het meisje hing aan het stuur, maar door de val kwam de tas op de grond terecht. Een van de daders opende de tas, pakte een portemonnee eruit en vervolgens stapte het duo weer op hun fietsen. Ze reden weg via het fietspad in de richting van Sint-Michielsgestel. Het meisje had schaafwonden aan haar knie. Eventuele getuigen kunnen contact opnemen met de politie team Boxtel via: 0900-8844 of anoniem via: 0800-7000.

De signalementen van de daders:

Dader 1: lichtgetint uiterlijk, rond de 16/17 jaar, tussen de 1.80-1.85 meter lang, droeg een rode pet, grijze joggingbroek, wit t-shirt en slippers.

Dader 2: lichtgetint uiterlijk, rond de 16/17 jaar, tussen de 1.60 en 1.65 meter lang, droeg een blauwe pet, wit t-shirt, zwarte joggingbroek en slippers.