Gemeente Beek


Herinrichting Oude Rijksweg â Maastrichterlaan / Wolfeynde vorderen

In februari is Heijmans Wegenbouw in samenwerking met de gemeente Beek gestart met de herinrichting van de Oude
Rijksweg-Maastrichterlaan/Wolfeynde in Beek. Fase 1 en 2 zijn inmiddels zo goed als afgerond. Op 28 juni jl. is gestart met fase 3 van dit in totaal 5 fasen tellende project.

Werkzaamheden fase 3

De werkzaamheden tijdens fase 3 vinden plaats in de Maastrichterlaan van de Raadhuisstraat tot het Raadhuispark, met inbegrip van de kruising. De werkzaamheden hebben gevolgen voor de bereikbaarheid en zullen voor direct omwonenden en andere weggebruikers leiden tot enige hinder. Voor lokaal verkeer en fietsers zijn omleidingen aangegeven. Voor doorgaand verkeer blijven de omleidingen via de snelweg A2 van kracht. Naar verwachting duren de werkzaamheden van fase 3 tot 30 juli 2010.

werkvak-fase-3

Fase 4 en 5 : Wolfeynde, Elsstraat en aansluiting met Stationstraat

Fase 4 betreft werkzaamheden aan de Maastrichterlaan vanaf de Raadhuistraat tot net voorbij de Labourestraat. Ook de Elsstraat en de verbindingen met de Maastrichterlaan behoren tot het werkgebied van Fase 4. Uitvoering staat gepland van 23 augustus tot 8 oktober 2010.

Het Wolfeynde aan de zijde van de Stationsstraat blijft open voor verkeer vanaf te Stationstraat in de richting van de Maastrichterlaan. Zo blijft het mogelijk voor het verkeer via de Raadhuisstraat of Maastrichterlaan en de Stationstraat richting Elsloo of de A2 te rijden en visa versa.

werkvak-fase-4

Tijdens fase 5 wordt de rijbaan van het Wolfeynde richting het zuiden en de aansluiting met de Stationsstraat opnieuw ingericht. Uitvoering staat gepland van 8 oktober 2010 tot 26 november 2010.

werkvak-fase-5

De planning is op basis van de huidige stand van zaken en kan wijzigen.

Meer informatie

De meest complete en actuele informatie vindt u op de website www.beekbereikbaar.nl.

Eventuele vragen, opmerkingen, suggesties of klachten kunt u tijdens het inloopspreekuur bespreken met de uitvoerder. Het inloopspreekuur is vanaf 3 maart elke woensdagmiddag van 12.30 tot 13.30 uur in de directiekeet van Heijmans achter op de parkeerplaats ter hoogte van de Maastrichterlaan 26. Als alternatief kunt u gebruik maken van het contactformulier op de website. Voor meer urgente zaken kunt u telefonisch contact opnemen met de uitvoerder onder nummer 06- 53737065.
Â