Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, 14-07-2010

Opnieuw twee aanhoudingen voor beroving

ROOSENDAAL: De politie hield woensdag 14 juli 2010 opnieuw twee jongens aan voor betrokkenheid bij een gewelddadige beroving. De beroving vond eind juni plaats bij de skatebaan in het Vrouwenhof aan de
Antwerpseweg. Daarbij werden een 16-jarige Roosendaler en een 17-jarige Rotterdammer door leeftijdsgenoten met een mes bedreigd, mishandeld en van een rugzak met daarin een mobiele telefoon beroofd.

De 16-jarige en 15-jarige Roosendaler zijn in verzekering gesteld voor verder onderzoek. Dinsdag 13 juli werden al een 15-jarige en een 16-jarige verdachte aangehouden voor betrokkenheid bij dezelfde beroving. Ook zij werden in verzekering gesteld.

Proces-verbaal voor vermoeide chauffeur tankwagen

ZEVENBERGEN: De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen een 50-jarige man uit Vlaardingen. De verdachte bestuurde in de nacht van dinsdag 13 juli op woensdag 14 juli 2010 een tankwagen op de A-16. De combinatie slingerde behoorlijk. Zo kwam de tankwagen meerdere keren met de rechter wielen op de vluchtstrook terecht en reed diverse malen slingerend van de rechterrijstrook naar de middelste rijstrook. Andere automobilisten schrokken zichtbaar van het rijgedrag van deze chauffeur en maakten uitwijkmanoeuvres.
Agenten zetten de combinatie bij Zevenbergschen Hoek aan de kant en controleerden de chauffeur om 03.20 uur.
Er was geen alcohol in het spel. De man was wel erg vermoeid na zijn 3e nachtdienst op rij. Gezien de ontstane gevaarzetting kreeg hij proces-verbaal en een verplicht rustmoment opgelegd. Hij verklaarde dat hij geen gevaarlijke stoffen vervoerde. Zijn tankwagen was leeg maar nog niet gereinigd. De tank was gevuld geweest met diesel

Auteur: Jeroen Steenmeijer

Laatst gewijzigd 14-07-2010 16:39 | © Regio Midden en West Brabant |