Ingezonden persbericht


Ponydag Hoorn zoekt deelnemers!

Op woensdag 14 juli wordt in Hoorn op de Gedempte Turfhaven de jaarlijkse ponydag georganiseerd. Nou ja, jaarlijks... Vorig jaar is dit evenement noodgedwongen in een laat stadium geannuleerd wegens een gebrek aan deelnemers. Dit jaar willen wij de hulp inroepen van de media. Het zou toch eeuwig zonde zijn wanneer dit evenement komt te vervallen!

De ponydag is een groot feest voor alle deelnemers. Kinderen tot 14 jaar met hun pony zijn de hele dag bezig met spelletjes, een verkleedshow en een rondrit door de stad met als hoogtepunt de openlucht Ponylunch. Het unieke is dat deelname gewoon gratis is! Het is een feest voor jong en oud.

Er is ruimte voor zo'n 150 pony's en tot vorig jaar kregen wij dit ook vrij gemakkelijk vol maar door allerlei omstandigheden en perikelen kunnen wij nu pas aan de bak om deelnemers te werven. En dat is kort dag. Helpt u ons daarom alstublieft om de blamage van vorig jaar weer recht te trekken.

Het dagprogramma is als volgt (wijzigingen voorbehouden): 11.00 uur Start recreatiekeuring, bestgaande pony en Mini Monsterknecht. 13.30 uur Start ponylunch aan de lange tafels. 14.30 uur Start showthema en jurering Schoonst Geheel. Thema: Superheroes! 15.00 uur Start Ringsteken (in showthema). 16.00 uur Start Hemdenrace.
16.30 uur Start Stadsoptocht (de kleinste pony's mogen door de Stadskroeg).

Meedoen? Vraag een inschrijfformulier aan via info@edithhartog.nl