Liese Henken geeft officieel haar boeken uit


OVERBERG, 20100714 -- Ze is getrouwd in 2007. Na de mavo, studeerde basiskunde boekhouden en SPW te Veenendaal. In het begin schreef Liese Henken voor een twee bladen, waaronder Mijn geheim en de intiem. Momenteel schrijft ze meerdere boeken die binnenkort uitkomen.

Ze heeft nu twee boeken uitgegeven waaronder het boek Sander en het nootlotsmeer.
dit boek gaat over het volgende: Sander is verliefd op Inge en probeert op de laatste dag van school indruk op haar te maken door een coole imitatie na te doen van een wereldberoemde rockster Aaron Bast. Nadat de rector tegen vader Willem heeft verteld dat het slecht gaat met Sander, besluit Willem om met zijn zoon op vakantie te gaan. Op weg naar hun favoriete visstekje komen zo tot over hun flaporen in de problemen!
Zal Sander het leren dat er niets mis is met zijn pa...ook al is hij wat stuntelig? Deze vraag wordt beantwoord in de waanzinnige finale als Sander en Willem het podium bestormen tijdens het ruigste rockconcert ooit!
Tot slot. Wilt u meer weten over Liese Henken of over haar boeken? Kijk dan op haar website: www.liesehenken.webklik.nl daar kunt u ook uw reactive en/of vragen kwijt.





Ingezonden persbericht