Ingezonden persbericht


Amsterdam maakt zich klaar voor fashion week 2010 van 14 juli tot 18 juli. En wij zijn bezig met de voorbereiding voor Beautiful Fashion op vrijdag 16 juli in Panama te Amsterdam.

"Normaal bezoeken wij zelf meerdere shows om inspiratie op te doen en te netwerken voor de feesten van Beautiful Events. Maar dit keer hebben we alle uitnodigingen overgeslagen, om last minute een supereditie van 'Beautiful Fashion' neer te zetten in Panama te Amsterdam"

Beautiful Fashion

Beautiful Fashion is een mode en beauty gerelateerd concept van Beautiful Events. Het concept is speciaal in het leven geroepen voor het nettere en goedgeklede uitgaanspubliek, dat tevens van mode en beauty houdt en bestaat nu al ruim twee jaar. Het vrouwvriendelijke feest bestaat uit een combinatie van, nagelstylisten, visagisten, haarstylisten, een modeshow, bekende dj's en na afloop krijgen de vrouwelijke bezoekers goodiebags van L'Oréal.

Line up:

Theater

22:00 - 23:00 Rico Morello

22:00 - 01:00 Michael Mendoza ( 2uurs-set / fashionshow starts @ 00:00 )


01:00 - 02:00 Shermanology


02:00 - 04:00 Sunnery James & Ryan Marciano ( 2uurs-set)

MC Zawdi 01:00 - 04:00

Studio: hosted by L' Oreal

00:00 02:00 Jaziah

02:00 -04:00 Benjamin Rich

Modeshow:

De show wordt dit keer verzorgd door Björn Borg. Dus zorg dat je op tijd bent voor de show, de show start om 00:00 en duurt ongeveer 10 tot 20 minuten. De muziek tijdens de show wordt verzorgd door Michael Mendoza, bekend van o.a. de hit 'be without you' en 'Call me when ur ready'.

Tickets

Voorverkooptickets

De online voorverkooptickets zijn slechts E12,50- (ex fee) en te verkrijgen via www.paylogic.nl en www.panama.nl. De fysieke tickets zijn verkrijgbaar via alle Primera Shops en Free Record Shops in Nederlands.

Deurverkoop:

Naast alle voorverkooptickets zijn er ook een genoeg aantal tickets beschikbaar aan de deur, mits het natuurlijk op de avond zelf is uitverkocht. Wil je dit evenement niet missen? Dan raden wij je persoonlijk aan om je tickets in de voorverkoop te halen en teleurstelling aan de deur te voorkomen.

Viparrangement:

Voor de feestliefhebbers die de avond in nog meer luxe willen mee maken, zijn er ook speciale viparrangementen. Viparrangementen die bestaan uit: je eigen viptafel met persoonlijke bediening, valetparking, vipingang, 'meet en greet' met je favoriete artiest en ga zo maar door. Voor meer informatie of reserveringen kun je mailen naar vip@beautifulevents.nl

Gastenlijst:

Behoor je tot de diegene die op de gastenlijst staan, dan willen wij benadrukken dat de lijst om 00:30 sluit, en dat we daar heel strict mee zijn. Dus te laat is helaas te laat. Wil je dit voorkomen? Zorg dan dat je ruim op tijd komt, en houdt gelijk rekening met de drukte rondom parkeren en de drukte bij de deur.

Locatie:

Panama

Oosterlijke handelskade 4

1019 BM Amsterdam NL

http://www.panama.nl/


---

Summary

Doorpolicy: de heren moeten in het gezelschap zijn van vrouwen

Dresscode: Fashionable ( no hats or caps!!!)

Minimale leeftijd: 18+ (id verplicht)

Deuren open: vanaf 22:00

Tijden: 22:00 - 04:00

Gastenlijst sluit om: 00:30

Online voorverkoop: www.panama.nl or paylogic.nl

Prijs voorverkoop: E 12,50-

Prijs deurverkoop: E more @ door

Vip: vip@beautifulevents.nl

Fysieke verkooppunten: Alle Free Record Shops (NL) en alle Primera Shops (NL)

Info: info@beautifulevents.nl


---- --