Publicerad: 2010-07-14 13:17:08 CEST
Morsing PR - Pers Bericht

Jules-Stephan Pieters is de nieuwe Country Manager voor Columbus IT, Nederland

Jules Pieters is de nieuwe Country Manager voor Columbus IT BV in Nederland. Hij is verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe wereldwijde groeistrategie van Columbus IT.

Het binnenhalen van Jules Pieters (44) als nieuwe Country Manager is een belangrijk strategisch initiatief. Jules Pieters, met meer dan 15 jaar ervaring binnen de IT-industrie, is een sterke troef voor het bedrijf en zijn doel is Columbus IT versterken op het gebied van verkoop, marketing en kwaliteit. Hij wil van Columbus IT een sterkere Microsoft Dynamics partner maken.

Wij zijn zeer verheugd Jules Pieters aan boord te hebben. Hij heeft alle kwalificaties die we zoeken om een sterkere positie in de Nederlandse markt op te bouwen. Ik heb een sterk geloof in zijn competenties om te bouwen aan een sterke organisatie en de verhoging van onze verkoop resultaten zegt Claus E. Hansen, Group Managing Director bij Columbus IT.

Jules Pieters heeft een indrukwekkende carrière bij vooraanstaande IT-bedrijven als IBM en Qurius. Bij IBM was Jules Pieters verantwoordelijk was voor de emerging en competitive business in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zuid-Afrika en Nederland. Bij Qurius was Jules Pieters, Sales en Marketing Director.

Columbus IT heeft al een sterke concurrerende positie op de Nederlandse markt. We zijn wereldwijd een van de sterkste spelers in de Microsoft Dynamics omgeving en we hebben het potentieel om de bevoorrechte partner in onze belangrijkste doelmarkten te worden; Professional Services, IEM en Retail. zegt Jules Pieters, Country Manager bij Columbus IT, Nederland.

De nieuwe Country Manager is ambitieus en optimistisch over de toekomst van Columbus IT in Nederland en heeft al een aantal specifieke initiatieven klaar staan. De komende periode zullen we investeren in sales en marketing, product ontwikkeling en het het verder uitbouwen van onze organisatie om daarmee een betere service aan onze klanten te kunnen leveren.