Ingezonden persbericht


PERSBERICHT: Michael Flatley's 'Lord of the Dance' keert terug naar Nederland

Persbericht

Amsterdam, 14 juli 2010

Michael Flately's Lord of the Dance keert terug naar Nederland voor een reeks spectaculaire optredens in de Nederlandse theaters!

Michael Flatley, bedenker, producent en regisseur van het Ierse dansspektakel Lord of the Dance, heeft bewezen dat muziek en dans alle landsgrenzen en taalbarrières kunnen overschrijden. Lord of the Dance breekt sinds de wereldpremière in Dublin in 1996 wereldwijd bezoekersrecords en is de grootste en meest succesvolle reizende Ierse dansshow in de geschiedenis.

Lord of the Dance is een magisch avontuur voor oog en oor. Vanaf het moment dat het zaallicht uit gaat tot het einde van de laatste toegift is het publiek geboeid door de meeslepende muziek, de perfect gechoreografeerde dans en het prachtige lichtontwerp.

Lord of the Dance is gebaseerd op Ierse folklore en vertelt het eeuwenoude verhaal van goed versus slecht door de universele taal van de dans. Het Ierse dansfenomeen was te zien in talloze uitverkochte zalen waaronder de legendarische Wembley Arena in Londen, het Kremlin Palace in Rusland en het Seoul Arts Centre in Korea. Meer dan 50 miljoen mensen in 40 verschillende landen genoten al van het fenomenale succes van Lord of the Dance.

Voor alle tourdata klik hier, voor meer informatie klik hier