Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Nieuwegein, 14 juli 2010

Winkel wordt Apple Authorized Reseller
Bol.com breidt Apple-aanbod uit

Bol.com biedt vanaf vandaag ook alle notebooks en notebook-accessoires van Apple aan. Door de kwalificatie 'Apple Authorized Reseller' voert de winkel voortaan naast iPods ook het notebook-assortiment. Daarnaast beschikt bol.com over een erg uitgebreid aanbod accessoires en randartikelen zoals hoofdtelefoons, docks, boeken, beschermhoesjes en meer.

Voortaan mogen twee online retailers de titel Apple Authorized Reseller voeren. Bol.com is er hier een van. Dit betekent dat vanaf vandaag in de winkel een aparte Apple shop-in-shop te vinden is waar klanten direct alle producten voorhanden hebben. Klanten kunnen ook ondersteuning in de vorm van AppleCare aanschaffen. Bol.com verkoopt al sinds 2005 iPods en bijbehorende randartikelen en is daarin erg succesvol gebleken.

"Door deze benoeming als authorised reseller kunnen we ons aanbod Apple-producten nog completer maken. Voor ons is dit dus een mooie aanvulling op het bestaande assortiment. We zien dat de groep Apple-liefhebbers nog steeds groeit en we willen hen een zo compleet mogelijk aanbod bieden", zegt Michel Schaeffer, marketing directeur bij bol.com. "We zijn in onze iPod en -accessoireverkoop al een van de grootste partijen van Nederland, dus ik verwacht eenzelfde succes voor het Macbook-assortiment."

Kijk voor meer informatie op bol.com