Modo Bruxellae in Modo Brussels.

14/07/2010 15:25

MODO BRUSSELS

De vzw Modo Bruxellae werd in 1994 opgericht met als missie " de creatie en opvolging van het imago voor de modesector in Brussel ". De communicatie en de organisatie van evenementen zijn altijd de belangrijkste activiteiten van Modo geweest. Met de jaren evolueerde Modo tot een waardige vertegenwoordiger van de sector, ontwikkelde een respectabel netwerk en bekwaamde zich in advies. De erkenning van Modo loopt gelijk met het aantal aanvragen voor samenwerking, advies en representaties. De Modo Bruxellae ploeg, gesteund door het Ministerie van Economie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, wenst zich terug te focussen op haar oorspronkelijke missie et de manieren om die te bereiken te herdefiniëren, dit in het kader van het toekomstige Mode en Design Centrum Brussel.

In deze optiek verandert Modo Bruxellae in Modo Brussels.

Deze nieuwe dynamiek is geinitiëerd door Didier Vervaeren, de nieuwe creatieve directeur van Modo.

Modo heeft beroep gedaan op de ervaring van Base Design om een nieuw coherent, sterk en eigentijds imago te creëren, (kijk op http://blog.thisisbase.com/2010/06/04/a-boost-for-brussels-fashion/). Ook de website, de belangrijkste communicatiebron van Modo, wordt volledig vernieuwd.

Modo concentreert zich voortaan vooral op de organisatie van de bekende evenementen:

Het Parcours, een evenement in het centrum van Brussel, dit jaar o.l.v. La Cambre Mode(s). (info hierbij)

De Modo Prijs die elk jaar toegekend wordt aan een vernieuwend Brussels talent. (7500 ¤)

De ontwerpers verkoop die elk seizoen georganiseerd wordt, twee afspraken tussen de ontwerpers en hun publiek.

De samenwerking met Brussel Export voor het project 101% Brussels Fashion, een actieprogramma om de export van de ontwerpers te bevorderen.

Foto's zijn ter beschikking via de link http://www.modobruxellae.be/press/101+parcours.htm

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel