erpers-uit-voor-het-UnTie-programma_140710 nbcode: nb14 nl00 authentiek: ja log: 20100714:17:35 terminator EY.SCR lead_org: 14 jul - Tijdens de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) lanceert Ernst & Young het UnTie programma. Toonaangevende Nederlandse ontwerpers worden uitgedaagd om hun talent aan te wenden om van stropdassen, strikjes en sjaals afkomstig van de bezoekers, een heel nieuw, creatief en kwalitatief ontwerp te maken. Het meest aansprekende ontwerp wordt getoond tijdens de januari editie van de AIFW en op een aantal kantoren van Ernst & Young. Rob Godschalk van Ernst & Young: 'UnTie staat voor het loskomen van het oude vertrouwde en zonder beperkingen te kijken naar mogelijkheden. Want dit is ook precies wat ondernemers doen; innovatief en creatief denken, mogelijkheden zien en ideeën succesvol op de markt brengen. De winnende ontwerper krijgt de gelegenheid het ontwerp te vervaardigen en wordt door Ernst & Young ondersteund met praktische toepasbare adviezen voor zijn of haar ondernemi... afz: Ernst & Young

Ernst & Young daagt ontwerpers uit voor het UnTie programma

14 jul - Tijdens de Amsterdam International Fashion Week (AIFW) lanceert Ernst & Young het UnTie programma. Toonaangevende Nederlandse ontwerpers worden uitgedaagd om hun talent aan te wenden om van stropdassen, strikjes en sjaals afkomstig van de bezoekers, een heel nieuw, creatief en kwalitatief ontwerp te maken. Het meest aansprekende ontwerp wordt getoond tijdens de januari editie van de AIFW en op een aantal kantoren van Ernst & Young.

Rob Godschalk van Ernst & Young: 'UnTie staat voor het loskomen van het oude vertrouwde en zonder beperkingen te kijken naar mogelijkheden. Want dit is ook precies wat ondernemers doen; innovatief en creatief denken, mogelijkheden zien en ideeën succesvol op de markt brengen. De winnende ontwerper krijgt de gelegenheid het ontwerp te vervaardigen en wordt door Ernst & Young ondersteund met praktische toepasbare adviezen voor zijn of haar onderneming. We zijn zeer begaan met het ondernemerschap van jonge ontwerpers en labels en moedigen hen dan ook aan, door middel van inhoudelijke bijdrages aan de Fasterclasses en de Green Fashion Competition, om het beste uit zichzelf te halen.

Ernst & Young is als partner verbonden aan de Amsterdam International Fashion Week en investeert in jong ondernemerschap door verrassende oplossingen te bieden voor hun uitdagingen; praktisch, multidisciplinair en indien nodig wereldwijd. De accounts, fiscalisten, juristen en adviseurs van Ernst & Young ondersteunen fashion designers en de branche bij de zakelijke kant van fashion. Zij helpen om creativiteit, energie, passie en enthousiasme om te zetten in winstgevende business.