UPC N.V.

UPC bezoekt Leeuwarden met Informatie Truck

Leeuwarden, 13 juli 2010 - Kabel- en mediabedrijf UPC Nederland brengt van donderdag 15 tot zaterdag 17 juli een speciaal bezoek aan de Leeuwarden. De hypermoderne UPC Informatie Truck staat op de 15e van 11 tot 21 uur op het Waagplein en op de 16e en 17e vanaf 10 uur op het Oldehoofsterkerkhof. Klanten en geĂŻnteresseerden kunnen bij de hosts van de truck terecht voor alle vragen over UPC Televisie, Internet, en Telefonie facturen en bekabeling. De medewerkers van UPC demonstreren alle diensten die UPC te bieden heeft.

UPC Nederland wil graag iedereen toegang bieden tot de digitale wereld. Het kabel- en mediabedrijf toert daarom door haar verzorgingsgebied met de speciaal voor dit doel ontwikkelde UPC Truck. Zo kan zij iedereen optimaal informeren over de mogelijkheden die UPC met digitale televisie, internet en digitale telefonie biedt.

Uiteraard is de truck voorzien van alle techniek om iedereen optimaal van dienst te zijn en de nieuwste producten te demonstreren. Zo kunnen bezoekers er HDTV en interactieve televisie ervaren op een van de drie grote tv-schermen. De truck beschikt ook over een 120 Mbps internetaansluiting, zodat UPC kan tonen wat supersnel internet inhoudt.

Mochten klanten vragen hebben over facturen of bekabeling, dan kunnen zij uiteraard ook bij de medewerkers van UPC terecht. Een speciaal team staat alle bezoeker te woord. Er is iedere dag ook een monteur van UPC aanwezig. Deze zal bij klanten die de vrachtwagen bezoeken en in de gemeente wonen langsgaan om technische problemen op te lossen. Mocht dat op het moment zelf niet lukken, dan wordt ter plekke via een speciale procedure een afspraak ingepland.

De truck is met zijn frisse wit en blauwe uiterlijk een opvallende verschijning. Het interieur is fris en open, zodat bezoekers zich er direct thuis voelen en ruimte hebben voor een gesprek met een van de UPC-medewerkers.

Over UPC Nederland
UPC Nederland is in Nederland toonaangevend op het gebied van televisie, breedbandinternet en digitale telefoniediensten. UPC biedt in Nederland twee miljoen klanten toegang tot de wereld van televisie. Hiervan hebben 792.000 klanten voor digitale televisie gekozen. UPC heeft in Nederland 772.000 breedbandinternet klanten en bedient 654.000 digitale telefonieklanten (cijfers per 31 maart 2010). Het bedrijf wordt gedreven door de visie dat iedereen, onafhankelijk van aanwezige kennis of vaardigheden, toegang heeft tot de verrassende, maar complexe digitale wereld. UPC Nederland is een dochteronderneming van de internationale kabel- en mediagroep Liberty Global.

Noot aan de redactie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: UPC Nederland
Ronald Sutmuller
Media Relations Manager
T: 020 775 55 97
M: 06 28 90 48 02
E: rsutmuller@upc.nl
W: www.upc.nl