Gemeente Boxmeer


Algemeen

Inzien ontwerp wijziging Welstandsnota's 15 juli 2010

"Achter de school te Maashees" en "Horstenweg te Holthees"

Ten behoeve van de beoordeling van bouwplannen aan redelijke eisen van welstand bestaat het voornemen om de huidige welstandsnota te wijzigen voor het gebied gelegen "Achter de school te Maashees" en een gebied in het verlengde van de Horstenweg te Holthees.

Met ingang van 15 juli 2010 ligt het ontwerp van de wijziging Welstandsnota "Achter de school te Maashees" en "Horstenweg te Holthees" voor een periode van 6 weken (tot en met 25 augustus 2010) in het kader van de inspraak ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boxmeer.

Inspraakreacties

Op grond van artikel 12, lid 4 van de Woningwet en de gemeentelijke inspraakverordening worden ingezetenen en belanghebbenden betrokken bij de voorbereiding van gemeentelijk beleid. U kunt gedurende de ter inzage termijn uw inspraakreactie mondeling of schriftelijk geven. Schriftelijke inspraakreacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Boxmeer, Postbus 450, 5830 AL BOXMEER. Voor het geven van een mondelinge inspraakreactie kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de heer W. van Lin van de afdeling Vergunningen, bereikbaar op tel. 0485-585911.