Armani/Casa, La Perla Private Beach... en nieuwe trends in exclusief vastgoed 15/07/2010 11:01

PR Newswire

LUXEMBOURG, July 15, 2010 /PRNewswire/ -- La Perla Private Beach verkocht

Het gloednieuwe commerciële concept 'La Perla Private Beach' blijft groeien. Het vastgoedproject in Marrakech en Mauritiüs werd namelijk verkocht aan een investeringsgroep uit het Midden-Oosten. Zij zullen het La Perla-concept opnemen in hun bestaande Hotel Group en plannen verder enkele nieuwe vestigingen. De vorige eigenaar, een zakenman van Russische afkomst, kreeg voor het unieke vastgoedconcept zo'n 11 miljoen euro. De verkoop raakte in een stroomversnelling toen een advertentie van het project op de website PROPERTY4EAST.com werd gepubliceerd.

(Photo:

Trends in luxevastgoed

Internationale vastgoedmakelaars merken een groeiende
belangstelling voor vastgoed in Amsterdam en omgeving. één van de jongste bewoners van Nederland is bijvoorbeeld Sjeik Hamad bin Khalifa Al Thani. Hij kocht in de exclusieve badplaats Wassenaar het landhuis van Rattan Chadha voor 10,8 miljoen euro. 'De sjeik is zeker niet de enige geïnteresseerde' vertelt Ignace Meuwissen, Head Private Clients Russian Desk van PROPERTY4EAST.com. 'Heel wat vermogende personen uit het Midden-Oosten en Oost-Europa contacteren ons voor buitengewoon vastgoed rond de Nederlandse hoofdstad. We blijven dus op zoek naar interessante aanbiedingen.'

Nieuwe parels in online portfolio

Samen met La Perla Private Beach verdween ook het kasteel van Carla Bruni-Sarkozy, het prachtige Castagneto Po in Turijn, uit de portfolio van PROPERTY4EAST.com. Het Italiaanse kasteel werd verkocht aan Prince Al-Waleed bin Talan voor 19 miljoen euro. Maar ondertussen staan er al weer enkele nieuwe vastgoedparels op PROPERTY4EAST.com (
http://www.property4east.com) . Zo vindt u er sinds kort de modieuze appartementen van Armani/Casa in Rome en het paradijselijke eiland Masha Bay van David Copperfield (vraagprijs: 50.000 euro/dag). De eerste geïnteresseerde kopers en huurders hebben zich al aangediend.

Een netwerk van 350.000 bezoekers

Per jaar bekijken 350.000 geïnteresseerden de aanbiedingen op PROPERTY4EAST.com. Dat betekent 1.000 bezoekers per dag! PROPERTY4EAST.com biedt de aanbieder van exclusief onroerend goed een uniek communicatiekanaal naar een specifieke markt: high-profile investeerders en kopers uit het Midden-Oosten, Rusland en Oost-Europa.

Ignace MEUWISSEN, Private Desk Russian Clients, T. +32-2-5033300, E. board@property4east.com
Ignace MEUWISSEN, Private Desk Russian Clients, T. +32-2-5033300, E. board@property4east.com






-